Соопштенија

Османи: Украинскиот народ не е сам во битката за мир и правда

24 февруари 2023

Посета на МО, Славјанка Петровска на Украина

22 февруари 2023

Трето издание на ПФД2023

24 јануари 2023

Посета на CiO на ОБСЕ, Бујар Османи на Украина

17 јануари 2023

Состанок на амбасадорот Ефремов со новиот амбасадор на Шпанија, Ricardo López-Aranda

08 ноември 2022

Амбасадорот Крум Ефремов на 28.10.2022г. ги предаде оригиналте на акредитивните писма на претседателот на Република Ерменија Вахагн Кхачатурjан

02 ноември 2022

Амбасадорот Ефремов ги предаде копиите од акредитивните писма на ЗМНР на Република Ерменија, Паруир Ховханисјан.

27 октомври 2022

Предадени копии на креденцијални писма за нерезидентно покривање на Грузија

26 октомври 2022

Олеснета слободната трговија со потпишаните одлуки меѓу Северна Македонија и Украина

06 октомври 2022

Споделување на линкови за ОБСЕ Квиз

25 септември 2022
Страница 1 од 7