Состанок на амбасадорот Ефремов со новиот амбасадор на Шпанија, Ricardo López-Aranda

08 ноември 2022

На 08.11.2022г. амбасадорот Крум Ефремов одржа прв состанок со новиот амбасадор на Шпанија во Украина, Ricardo Lopez-Aranda.